Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vauhdikas vuosi ja loistava tulevaisuus – Kiitos vuosi 2018!

Lisätty 19.12.2018

 Yksi Koritehtaan historian vauhdikkaimmista vuosista on viimeistelyä vaille valmista ja nyt jos koska on oiva hetki istahtaa alas ja kiittää kuluneesta vuodesta. Vuosi 2018 on muodostunut upeista asiakkaista, loistavista ELLI-Koreista sekä tietenkin isoista uutisista. Katsomme kiitollisin mielin peruutuspeiliin (tai pikemminkin peruutuskameraan), ennen kuin suuntaamme katseet kohti hohtavaa horisonttia.

 

Yksi vuoden merkittävimmistä tapahtumista on tietenkin ollut EL-Korin liittyminen osaksi Jyki Group -konsernia. Olemme kuluneiden kuukausien aikana kehittäneet toimintaamme entistäkin parempaan suuntaan ja päässeet jakamaan hyviä käytäntöjä sisaryritystemme Jykin, Pajakulman sekä Fokorin kesken. Jyki Group on osoittautunut mitä parhaimmaksi kodiksi Koritehtailijoille ja näin sen kuuluukin olla.

 

Syksyllä juhlistimme omalla porukalla Marjutin 40-vuotista työuraa Koritehtaan palveluksessa. Marjutin polku koritehtailijana alkoi 1978 kun Koritehdas muutti Lahdesta Vääksyyn ja uudelle tehtaalle piti hankkia puhelinkeskus ja toimistopöydät. Marjut kulki rinta rinnan isänsä Erkki Lempiäisen kanssa vuoteen -85 asti, jolloin yrityksessä tehtiin sukupolvenvaihdos ja Marjutista tuli EL-Kori Oy:n toimitusjohtaja. Nyt Marjut on siirtynyt ansaitusti toimimaan Koritehtaan taustajoukkoihin ja toukokuussa Helsingin Kuljetusmessuilla juhlimme Marjutin läksiäisiä.

 

Uusi vuosi 2019 näyttää koritehtailijoille valoisana. Tavoitteenamme on valmistaa entistä enemmän upeita ELLI-Koreja kulkemaan pitkin Suomen teitä. Vetovastuussa Koritehtaalla jatkavat tutut kasvot, kun Jukka Kulmalahti toimii tehdaspäällikkönä ja Joni Heistola vastaa myynnistä. Meille koritehtailijoille on aina ollut tärkeää tuottaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siitä pidämme kiinni. Me valmistamme parhaat mahdolliset ELLI-Korit, jotta sinun arkesi olisi helpompaa ja kuljetukset laadukkaampia – nyt ja tulevaisuudessa.

 

Koritehtailijat kiittävät kuluneesta vuodesta ja pysyhän kyydissä mukana, sillä tehdään uudesta vuodesta vähintäänkin yhtä upea!