Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koritehdas kiittää vuodesta 2016!

Lisätty 23.12.2016

Koritehtaan 60v-Juhlavuosi 2016 on ollut täynnä upeita ja ikimuistoisia tapahtumia. Vuosi toi tullessaan useita kohtaamisia, juhlia, palkitsemisia sekä tietenkin upeita ELLI-Koreja.

Ennen kuin heitämme hyvästit vuodelle 2016 ja otamme uuden vuoden vastaan, on oiva hetki katsastaa mitä Koritehtaalla on tapahtunut kuluneen vuoden aikana!

 

Uusi vuosi on vain muutaman päivän päässä ja näin ollen on aika taputella upea ELLI60v-Juhlavuosi 2016 pakettiin.

Kuluneeseen vuoteen on mahtunut valtavia määriä upeita tapahtumia ja kohtaamisia. Käynnistimme Koritehtaan juhlavuoden ELLI-Kiertueilla sekä Ivecon että Vehon kanssa. Kiertueella tapasimme jälleen sekä tuttuja että tuoreita kasvoja kuljetusalalta. Molemmat ELLI-Kiertueet huipentuivat toukokuussa Koritehtaalla järjestettyihin 60-vuotisjuhliin, jossa juhlistimme yrityksen pitkää taivalta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Voit palata Koritehtaan syntymäpäivätunnelmiin täältä.

Koritehtaan juhlavuodelle osui myös upea ELLI-Korien kaksoisvoitto Power Truck Shown jakoautot kilpailukategoriassa. Panostamme mielellämme asiakkaiden kanssa korien yksityiskohtiin ja viimeistelyyn, joten tämä kaksoisvoitto lämmitti sydämiämme paljon! Juhlittiinpa Koritehtaalla myös Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä -palkinnon ansiosta, sillä Päijät-Hämeen alueen Yrittäjät-järjestö palkitsi EL-Kori Oy:n yrityksen pitkää historiaa ja uudistumiskykyä kunnioittaen.

Eikä Lempiäisen Koritehtaan juhlavuosi olisi juhlavuosi, ilman uusia innovaatioita kuljetuskoririntamalle! Julkaisimme vuonna 2016 suurta kiinnostusta herättäneen liukuvan moduuliväliseinän, jolla koritila voidaan jakaa helposti kahteen osaan ja säädellä osastojakoa helposti ja nopeasti tarpeen mukaan. Erikoiskoririntamalla valmistimme huipputurvallisia taidekuljetuskoreja, pikkutarkkaan varustellun kalustoauton sekä muun muassa varusteluauton MM-rallien erikoiskokeisiin. Ja kaiken tämän lisäksi tietenkin monen monta upeaa ELLI-Koria kaikista tärkeimpiin arjen askareisiin.

Yllättävän ja historiallisen viimeistelyn Koritehtaan Juhlavuosi sai joulukuun alussa, kun Koritehtaan perustaja Erkki Lempiäinen siirtyi ajasta ikuisuuteen kunnioitettavassa 92-vuoden iässä. Tämän mukana sulkeutui yksi osa Koritehtaan historiaa, mutta Erkin luovuus, innokkuus ja asiakaslähtöisyys ovat perintöjä, joita tulemme vaalimaan Vääksyn Koritehtaalla - nyt ja tulevaisuudessa.

Erkin mottona oli ”Mene, äläkä ikinä pysähdy” ja sitä mottoa kunnioittaen siirrämmekin katseet tulevaan vuoteen. Toivomme, että uusi vuosi tuo tullessaan paljon upeita ELLI-Koreja, kohtaamisia asiakkaidemme kanssa sekä luovuutta ja innokkuutta. Erityisesti toivomme sitä, että pääsemme jakamaan tämän kaiken sinun kanssasi.

Lämmin kiitos ikimuistoisesta ELLI-Juhlavuodesta 2016 ja mitä parhainta alkavaa vuotta 2017!