Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koritehtailijat saapuvat Helsinkiin

Lisätty 10.01.2018

EL-Kori Oy:n edustus pakkaa makkaragrillin ja murkinat esittelyauton kyytiin ja matkustaa isolle kirkolle Helsinkiin. Tervetuloa tapaamaan meitä Lumikko Huoltopalveluiden tiloihin torstaina 25.1. klo 12-16, osoitteeseen Tatti 13, 00760 Helsinki.

Katso kutsu täältä ja kerro meille, että olet tulossa

Lue kokonaan »

Kiitos vuodesta 2017 - Katso video!

Lisätty 20.12.2017

Hieno vuosi alkaa olemaan lopuillaan ja vaikka Koritehtaalla hanskat heiluvat tuttuun tahtiin, voi hetkeksi istahtaa muistelemaan mennyttä vuotta. Siksipä tiivistimme Koritehtaan koko vuoden 2017 videon muotoon – katso mitä kulunut vuosi toi koritehtailijoille tullessaan!

Lue kokonaan »

Tyylipuhdas suoritus

Lisätty 05.12.2017

Ystävällinen asiakaspalvelu, käytännön toimivuus ja näyttävyys ovat Kuljetus T. Lassilan Tomi Lassilan kolme kovaa tekijää päällirakenteen hankinnassa. Nämä mielessä, Tomi lähti kehittämään itselleen täydellistä ELLI-Koria yhdessä koritehtailijoiden kanssa. Lopputuloksena on custom-kori vailla vertaa.

Lue kokonaan »

ELLI etsii seuraa tositarkoituksella

Lisätty 27.11.2017

EL-Kori Oy:n ja Vehon esittelyauto on myynnissä! Mercedes Benz Antos ja Pakkas-ELLI ovat täydellinen kokonaisuus monilämpötilakuljetuksiin ja tämä paketti on vapailla markkinoilla!

Lue kokonaan »

Kalusto kuntoon

Lisätty 09.11.2017

ELLI-Korit kestävät käytössä vuosikausia. Noiden vuosien aikana ajot ja kuljetettavien tuotteiden tarpeet saattavat muuttua useampaankin otteeseen. Koria voidaan muokata monipuolisesti uusiin tarpeisiin sopivaksi pienellä lisävarustelulla. 

Katso loppuvuoden 2017 tarjoukset täältä!

Lue kokonaan »

Maitoa Nuorgamiin

Lisätty 05.09.2017

Suomen mittaisessa maassa elinolosuhteet ja työolosuhteet saattavat olla hyvinkin erilaisia, tehtiinpä työtä sitten pääkaupunkiseudun sykkeessä tai pohjoisen lakeuksilla. Molemmat ääripäät vaativat erityistä ammattitaitoa ja asennoitumista. Tämän tietävät kokemuksesta Kuljetusliike Ilmari Slant Ky:n Ilmari ja Jyrki Slant, jotka kuljettavat sekä elintarvikkeita että henkilöliikennettä aivan suomineidon päälaella

Lue kokonaan »

Koritehtaan huippusuosittu asiakaslehti nyt verkossa!

Lisätty 31.08.2017

EL-Korin huippusuositun asiakaslehden juhlanumero! Lue artikkeleita Koritehtaan asiakkaista, kuljetuskorien kustomoinnista ja Koritehtaan uutuuksista – Klikkaa ja uppoudu Koritehtaan maailmaan! 

Lue kokonaan »

Kristallikruunuja ja muuttolaatikoita

Lisätty 02.06.2017

Rahti- ja muuttokuljetukset asettavat monipuolisuudellaan haasteita kuljetuskalustolle. Kun kyydissä saattaa olla mitä vain painavista kassakaapeista huonekasveihin, tulee kaluston olla kestävää ja helppokäyttöistä.

Laadukas päällirakenne mahdollistaa tasokkaat ja sujuvat kuljetukset ja on luotettava työkalu vaihtuvissa olosuhteissa. 

Lue kokonaan »

Arvotaiteen arvoinen päällirakenne

Lisätty 22.03.2017

Lämpötilasäädellyt kuljetuskorit ovat useimmiten elintarvikeajossa, mutta lämpötilahallintaa tarvitaan myös erilaisissa rahtikuljetuksissa. Yksi esimerkki lämpötilahallittavista rahtikuljetuksista on arvotaidekuljetus.

Maailman arvokkaimmille taideteoksille ympäristön vaikutus on tärkeää ja siksi myös taide-esineiden kuljetusten tulee tapahtua juuri oikeassa lämpötilassa.

Lue kokonaan »

Koritehdas kiittää vuodesta 2016!

Lisätty 23.12.2016

Koritehtaan 60v-Juhlavuosi 2016 on ollut täynnä upeita ja ikimuistoisia tapahtumia. Vuosi toi tullessaan useita kohtaamisia, juhlia, palkitsemisia sekä tietenkin upeita ELLI-Koreja.

Ennen kuin heitämme hyvästit vuodelle 2016 ja otamme uuden vuoden vastaan, on oiva hetki katsastaa mitä Koritehtaalla on tapahtunut kuluneen vuoden aikana!

Lue kokonaan »